Суджук с картофки и лук в бавноготвещата тенджера (slow cooker)
Необходими продукти:
~ 1 кг. картофи
~ 1 кг. лук
~ 3 бр. суров съджук
шарена сол, кимион, чимен и черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
~ 1 кг. картофи
~ 1 кг. лук
~ 3 бр. суров съджук
шарена сол, кимион, чимен и черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
На дъното на кукъра се поставят картофите, а върху тях лукът и парчетата суджук.
Уредът се включва на програма Slow за 9 часа (или на High за 6 часа).
След изключване на уреда, се изчаква 10 мин. и ястието се разбърква хубаво.
Сервира се топло.
Добър апетит!
Добър апетит!
Няма коментари:
Публикуване на коментар