Картофена яхнийка със свинско месце и лук в бавноготвещата тенджера (slow cooker)
Необходими продукти:
~ 1 кг. картофи
~ 1 кг. лук
~ 1 кг. свинско месо
3-4 с.л. зеленчукова подправка - моята е домашно приготвена от смлени 8 зеленчука
шарена сол и черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
~ 1 кг. картофи
~ 1 кг. лук
~ 1 кг. свинско месо
3-4 с.л. зеленчукова подправка - моята е домашно приготвена от смлени 8 зеленчука
шарена сол и черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
На дъното на кукъра се поставят картофите, а върху тях разбърканите зеленчукова подправка, лук и месо.
Уредът се включва на програма Slow за 9 часа (или на High за 6 часа).
След изключване на уреда, се изчаква 10 мин. и ястието се разбърква хубаво.
Сервира се топло.
Добър апетит!
Добър апетит!
Няма коментари:
Публикуване на коментар