неделя, 31 януари 2016 г.

Картофена яхнийка със свинско месце и лук в бавноготвещата тенджера (slow cooker)




Необходими продукти:

~ 1 кг. картофи
~ 1 кг. лук
~ 1 кг. свинско месо
3-4 с.л. зеленчукова подправка - моята е домашно приготвена от смлени 8 зеленчука
шарена сол и черен пипер на вкус


Начин на приготвяне:

На дъното на кукъра се поставят картофите, а върху тях разбърканите зеленчукова подправка, лук и месо.
Уредът се включва на програма Slow за 9 часа (или на High за 6 часа).
След изключване на уреда, се изчаква 10 мин. и ястието се разбърква хубаво.
Сервира се топло.

Добър апетит!




Няма коментари:

Публикуване на коментар