Свинско месце с кисело зеле и суджук в бавноготвещата тенджера (slow cooker)
Необходими продукти:
~ 1,5 кг. свинско месо (бут, плешка, врат)
1 голяма кисела зелка
1 стрък праз
1 бр. суров суджук
черен пипер, червен пипер и кимион на вкус
Начин на приготвяне:
~ 1,5 кг. свинско месо (бут, плешка, врат)
1 голяма кисела зелка
1 стрък праз
1 бр. суров суджук
черен пипер, червен пипер и кимион на вкус
Начин на приготвяне:
На дъното на кукъра се поставя половината месо, овкусява се с подправките, после се поставя половината от киселото зеле и праза. След това втората половина от месото, върху него пак зелето.
Най-отгоре се поставя суджукът.
Уредът се включва на програма Slow за 10 часа (или на High за 7 часа).
След изключване на уреда, се изчаква 10 мин. и ястието се разбърква хубаво.
Сервира се топло.
Добър апетит!
Добър апетит!
Няма коментари:
Публикуване на коментар