Свински късчета с туршия в бавноготвещата тенджера (slow cooker)
Необходими продукти:
~ 1,5 кг. свинско месо (бут, плешка, врат)
~ 1 кг. отцедена сурова туршия
черен пипер, червен пипер и кимион на вкус
Начин на приготвяне:
~ 1,5 кг. свинско месо (бут, плешка, врат)
~ 1 кг. отцедена сурова туршия
черен пипер, червен пипер и кимион на вкус
Начин на приготвяне:
На дъното на кукъра се поставя месото, овкусява се с подправките, после се поставя туршията.
Сместа се разбърква хубаво, да се омесят всички атомати и вкусове.
Уредът се включва на програма Slow за 10 часа (или на High за 7 часа).
След изключване на уреда, се изчаква 10 мин. и ястието се разбърква хубаво.
Сервира се топло.
Добър апетит!
Добър апетит!
Няма коментари:
Публикуване на коментар